Niemcy na a Republika Federalna Imigrantów
Ulice rządzone przez arabskie klany, fala brutalnej przestępczości, której ofiarami padają miejscowe kobiety i dzieci oraz państwo, które w imię ideologii multi-kulti abdykowało z obowiązku...
Najsmaczniejsze są te w pełni dojrzałe, zrywane prosto z drzewa. Pokryte delikatną „zamszową” skórką w kolorze pomarańczowym z charakterystycznym rumieńcem. Ich miąższ jest słodki, soczysty, pełen aromatu, a jego barwa zależy od stopnia dojrzałości owocu.
Słoneczny kolor morele zawdzięczają beta-karotenowi. To bardzo silny przeciwutleniacz, który chroni nas przed wolnymi rodnikami odpowiedzialnymi za starzenie się organizmu. Regularne spożywanie trzech moreli dziennie pomoże w utrzymaniu pięknej i zdrowej skóry oraz pozytywnie wpłynie na wzrok. Wystarczy wspomnieć długowieczne himalajskie plemię Hunza, w którego diecie są stale obecne – w różnej formie – właśnie morele. Smakiem moreli można delektować się na różne sposoby. Można dodać je do sałatek owocowych, śniadaniowych owsianek czy granoli. Przygotować z nich koktajle i smoothie, upiec ciasta lub ugotować owocowe pierogi i knedle. Warto wykorzystać ich niepowtarzalny aromat, przygotowując przyprawionySUBSKRYBUJ aby mieć dostęp do wszystkich tekstów oraz lektora na gazetapolska.pl
Miesięczny dostęp do wszystkich treści serwisu www.gazetapolska.pl.
Masz już subskrypcję? Zaloguj się
* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas [email protected]