Jogurt TOWARZYSZ PEŁEN ZALET

Dodano: 24/10/2017 - Nr 43 z 25 października 2017

KULINARIA [JOGURT]

Jogurt to pełnowartościowy składnik jadłospisu, idealnie komponujący się niemal z każdą potrawą Jogurt jest mlecznym napojem fermentowanym zawierającym żywe kultury bakterii, które wspomagają procesy trawienia i pobudzają aktywność komórek odpornościowych. Szeroką gamę jogurtów oferuje MLEKOVITA. Znajdziemy tu tradycyjne jogurty naturalne, gęste jogurty typu greckiego oraz pokaźny wybór jogurtów owocowych, zarówno pitnych, jak i w kubeczku, produkowanych wyłącznie z najwyższej jakości mleka, bez sztucznych barwników i konserwantów. Ostatnią nowością w tym asortymencie MLEKOVITY jest ekologiczny jogurt naturalny bez GMO – produkt z Certyfikatem BIO, będący dowodem spełnienia norm unijnych dotyczących żywności ekologicznej. Innym z nowych produktów firmy jest jogurt Polski naturalny bez laktozy, który jest odpowiedzią na potrzeby tych, którzy nie mogą spożywać mleka i produktów mlecznych ze względu na nietolerancję laktozy. MLEKOVITA wprowadziła na rynek innowacyjny
     
20%
pozostało do przeczytania: 80%

Artykuł dostępny tylko dla subskrybentów

SUBSKRYBUJ aby mieć dostęp do wszystkich tekstów www.gazetapolska.pl

Masz już subskrypcję? Zaloguj się

* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas prenumerata@gazetapolska.pl

W tym numerze